Snart så skjer det

Nå må jeg si at tiden flyr som bare det, dette året har gått utrolig fort for meg. Kan ikke fatte at det er sommerferie allerede, føles som om vi starta i 8´ende i går og nå om cirka 8 uker begynner vi i 9´ende.. Damn. Men rett og slett oppsummeringen min fra dette året er at det har vært helt uforglemmelig år og det har vært kjempe gøy med alle nye elever og lærere og alt det vi har prøvd oss på (til og med ting vi ikke får lov å gjøre aha) og ikke minst har vært kjempe mye morro og på en måte mye som har skjedd men det gikk så fort. På starten av året var de fleste av oss sjenerte at vi ikke turte å snakke ordentlig med hverandre mens nå er vi mest kjent for å være den mest bråkete klassen. Gaaaad det er så morsomt å tenke tilbake i tid, hva man gjorde og man var i stand til og hva vi gjør nå. Uansett så er jeg virkelig utrolig glad over å gå akkurat i E klassen for de er en helt utrolig gjeng, det er alltid noe som skjer når man henger med dem. ;)  

Ikke minst da, idag var det jo siste skoledag før sommerferie. Noe som sikkert mange vet men det jo litt spess med sommeren, det er mye om skjer som eks. mange reiser i utlandet, konserter og møte noen nye folk. Denne sommeren blir helt rå, mest av alt gleder jeg meg til VG lista i Oslo og konserten på Voldsløkka 2.juli!! Jeg garanterer at dette blir tidenes konsert, det kommer til å være så mange kjente folk der også blir det så gøy å møte noen da <3

Denne sommeren kommer jeg sikkert til å blogge mye om reising og hvor jeg er og hva jeg gjør, jeg reiser allerede 5.juli så det er ikke lenge til det heller. I år skal jeg egentlig mesteparten av ferien bare være i syden og da skal jeg holde dere oppdatert assa! 

Sist og ikke minst så ønsker jeg alle sammen god sommer, dere må kose dere kjempe masse folkens!

Hvor skal du i sommer? 

 

Vi snakkes om ikke så lenge...

Masse sommer hilser fra Majda 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar